Головна >> Новобудови >> ЖК Victory Hall (Вікторі Холл)

ЖК Victory Hall (Вікторі Холл)

Основна інформація



Житловий комплекс Victory Hall побудований компанією забудовником Трест реконструкции и развития. Об'єкт належить до категорії новобудов бізнес класу. Введення будинку в експлуатацію відбулося в 3 кварталі 2020 року. В ЖК готово до заселення – 1 будинок.



Адреса ЖК



ЖК Victory Hall знаходиться в місті Дніпрі. Новобуд розташований в районі Соборний на вул. Набережна Перемоги, 68. Дуже корисно скористатися онлайн-картою у верхній частині сторінки. На ній зазначено точне розташування будинку. Так простіше оцінити зручність локації, рівень розвитку інфраструктури в районі, близькість до основних магістралей міста. Карта допоможе зорієнтуватися, як доїхати до новобудови, щоб своїми очима побачити ЖК, його територію та оцінити квартиру.



Технічні особливості



Житловий комплекс побудований за технологією — монолітно - каркасна. Новобудова має 18 поверхів, висота стель у квартирах досягає 3 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Майбутнім власникам квартир з авто варто поцікавитися наявністю підземного паркінгу або стоянки у дворі. У ЖК Victory Hall є паркування.



Об'єкти інфраструктури



Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні об'єкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв'язка, школа, дитячий садок, багаторівневий паркінг, автостоянка. Відстань від магазину, парку або зупинки громадського транспорту до житлового комплексу можна оцінити по карті на сайті або при особистому відвідуванні об'єкту.


Об'єкти в цьому ЖК

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок