Головна >> Новобудови >> КБ Дружний

КБ Дружний

КБ Дружний фото

Основна інформація



 Клубний дім Дружний побудований компанією забудовником Grand Family Estate. Об'єкт належить до категорії новобудов комфорт класу. Введення будинку в експлуатацію відбулося в 4 кварталі 2020 року. В ЖК готово до заселення – 1 будинок.



Адреса ЖК



КБ Дружний знаходиться в місті Дніпрі. Новобуд розташований на вул. Камянська, 34 А. Дуже корисно скористатися онлайн-картою у верхній частині сторінки. На ній зазначено точне розташування будинку. Так простіше оцінити зручність локації, рівень розвитку інфраструктури в районі, близькість до основних магістралей міста. Карта допоможе зорієнтуватися, як доїхати до новобудови, щоб своїми очима побачити ЖК, його територію та оцінити квартиру.



Технічні особливості



Житловий комплекс побудований за технологією — цегла. Новобудова має 6 поверхів, висота стель у квартирах досягає 2.7 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Майбутнім власникам квартир з авто варто поцікавитися наявністю підземного паркінгу або стоянки у дворі. У КБ Дружний є паркування.



Об'єкти інфраструктури



Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні об'єкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв'язка, школа, дитячий садок, автостоянка. Відстань від магазину, парку або зупинки громадського транспорту до житлового комплексу можна оцінити по карті на сайті або при особистому відвідуванні об'єкту.


Об'єкти в цьому ЖК

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок