Головна >> Новобудови >> ЖК Best House (Бест Хаус)

ЖК Best House (Бест Хаус)

ЖК Best House (Бест Хаус) фото

ЖК Кращий Дім на Перемозі від забудовника "BestHouse" - короткий та сучасний будівельний проект, який розташувався у Соборному районі Дніпра. Сучасна 19-поверхова новобудова відрізняється мінімалістичним зовнішнім виглядом, масивними панорамними вікнами та гарним видом на річку Дніпро.



Основна інформація про ЖК Кращий Дім на Перемозі

Житловий комплекс "Найкращий Дім на Перемозі" розташувався в активному Соборному районі Дніпра. Квартал “Мандриківка” славиться великою кількістю рекреаційних зон відпочинку та розвиненою прибудинковою інфраструктурою. Серед важливих конкурентних переваг цього житлового комплексу варто виділити:



Використання перевірених технологій будівництва та якісних, екологічно безпечних матеріалів;



Можливість купити власне паркувальне місце на прибудинковому паркінгу, що охороняється;



Швидкісні пасажирські та вантажні ліфти, встановлені у кожному окремому під'їзді.



Характеристики житлового комплексу

Житловий комплекс зводять за сучасною монолітно-каркасною технологією, застосовуючи ефективні методи енергозбереження. Внутрішні стіни зводять із газоблоків та цегли з додатковою кулею мінерального утеплювача. Панорамні вікна, встановлені у кожній квартирі, забезпечують достатню природну інсоляцію житлових приміщень, що також впливає на подальшу оплату комунальних послуг.



Прибудинкова інфраструктура

Житловий комплекс Кращий Дім на Перемозі знаходиться на вул. Мандриківська, 51, недалеко від Севастопольського парку. У пішій доступності від будинку працює школа №76. Купити необхідні продукти та інші товари можна в торговому центрі Delmar Mall, який знаходиться в 10 хвилинах ходьби від будинку. Там же знаходяться приватні та державні медичні установи.



Цінова політика

Вартість квадратного метра в ЖК Найкращий Дім на Перемозі у Дніпропетровську варіюється в межах 13.3 тис. грн. Отже, покупка первинної нерухомості комфорт-класу в цьому ЖК обійдеться приблизно в:



1-кімнатна квартира (від 45 кв. м) – близько 735 тис. грн;



2-кімнатна квартира (від 77 кв. м) – близько 1.058 млн. грн.;



3-кімнатна квартира (від 122 кв. м) – близько 1.62 млн. грн.



Окремо варто розглянути варіант оформлення розстрочки на покупку первинної нерухомості від самого забудовника із мінімальним стартовим внеском 50%.


Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок