Головна >> Новобудови >> ЖК Новодворянський

ЖК Новодворянський

ЖК Новодворянський фото

Основна інформація

Житловий комплекс Нововодворянський будується забудовником DM Group. ЖК відноситься до новобудов еліт класу. Здача об'єкта в експлуатацію заплановано на 4 квартал 2018 року. В процесі будівництва знаходиться 1 секція.

Розташування

ЖК Нововодворянський розташований у Дніпрі. Саму новобудову можна знайти безпосередньо у районі Соборний, вул. В. Вернадського, 33.

Технічні дані

Новобудову зводять за технологією – монолітно-каркасна. Кількість поверхів у будинку – 26. Детально розглянути доступні планування житла у цьому будинку, оцінити їх зручність та вибрати конкретний варіант можна на нашому сайті або у відділі продажів. Якщо вас цікавить, де після покупки житла вам доведеться паркувати автомобіль, варто звернути увагу на наявність паркінгу або стоянки біля будинку. В цьому житловому комплексі є парковка. Інфраструктура

Житловий комплекс Нововодворянський відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є школа, дитячий садок, тц, ринок, магазини, транспортна розв'язка, підземний паркінг. 


Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок