Головна >> Новобудови >> ЖК iQ-House (Айкью Хаус)

ЖК iQ-House (Айкью Хаус)

ЖК iQ-House (Айкью Хаус) фото

Житловий комплекс “iQ-House”, розташований у Соборному районі Дніпра, відрізняється естетично привабливим зовнішнім дизайном, продуманою внутрішньою інфраструктурою та підвищеною безпекою як для дорослих, так і для дітей на дитячих майданчиках та прогулянкових алеях.



Ключові особливості житлового комплексу “iQ-House”



Представлений житловий комплекс відноситься до житла бізнес-класу, що повністю підпорядковується законам інноваційної технології Smart House. Так що безперечними конкурентними перевагами житлового комплексу "iQ-House" вважають:

Цікавий та лаконічний зовнішній дизайн, який, що не менш важливо, є ще й досить ергономічним;

Прекрасна панорама на історичну центральну частину міста та річку Дніпро, яка відкривається приблизно з 70% доступних квартир;

Підвищений рівень внутрішньої безпеки, завдяки встановленому цілодобовому відеоспостереженню, індивідуальній ідентифікації мешканців, закритій території з дитячим майданчиком та спортивною зоною; 

Власна експлуатаційна служба та діючий консьєрж-сервіс, які допоможуть вирішити будь-які побутові проблеми; 

Що не менш важливо, у кожній квартирі передбачено встановлення індивідуальної системи “Розумний дім”, параметри якої можна налаштовувати самостійно зі свого смартфона навіть поза домом.Передбачена просунута система в житловому комплексі “iQ-House” має такі можливості: Управління температурою в кожній кімнаті за допомогою телефону або спеціально встановленої рідкокристалічної панелі; Можливість захистити житло від потопу або пожежі; Регулювання інтенсивності освітлення в кожній окремій кімнаті; з адміністрацією житлового комплексу; Можливість в режимі реального часу переглядати камери відеоспостереження, встановлені в холі, на території підземного паркінгу та одразу біля дитячого майданчика; Підведений високошвидкісний інтернет та ТБ. каркасної технології з використанням газоблоків та базальтового фасадного утеплювача. Особливості розвитку інфраструктури Житловий комплекс “iQ-House” розташувався у центральному Соборному районі Дніпра. Так що поблизу знаходиться: Державна школа №71; Приватна школа "KID FIT"; Державні медичні установи (Амбулаторія ДЦПМСП № 4, Студентська поліклініка, Дитяча міська клінічна лікарня № 5); ). Закупитися продуктами можна в найближчих супермаркетах "АТБ" та "Le Silpo" або відвідати Троїцький ринок. 


Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок